Țara arde și baba se piaptănă

tara-arde-si-babele-se-piaptana
Este mare mare vâlvă în țară, a intervenit până și președintele, se cere modificarea articolului 48 din Constituție, pentru ca familia să însemne cuplul format dintre un bărbat și o femeie, nu între soți cum e stipulat acum.
Vai, dar ce problemă majoră de interes național, câte proteste, ce tragedie, homosexualii ăștia ne strică reputația.

Singurul aspect ce îi deranjează pe români la homosexuali este sexul. Atât! Asta grijă au, cum și în ce fel și-o trag homosexualii.
Treaba lor, folosiți-vă imaginația!

În rest, cu ce deranjează mai mult decât maneliștii, țiganii, hoții sau violatorii? Cu absolut nimic, dar ne place să vociferăm, să protestăm pentru NIMIC!

Nu facem proteste că avem doar prețuri ca-n afară, nu și salarii și autostrăzi. Nu ieșim în stradă să protestăm împotriva putorilor de asistați social, care în fiecare dimineață așteaptă, cu țigările în bot, poștașul cu cei 100 de lei. Nu ne pasă de bătrânii, cu 400 de lei pensie, care mor singuri de frig, foame, singurătate și sărăcie.
Protestăm că delfinii sunt și ei oameni, că și câinii vagabonzi au dreptul la un loc cald, medicamente și mâncare bună, însă copiii mor prin spitale sau se descurcă cu 84 de lei alocație lunară.

Ne pleacă medicii din țară și nu reacționăm, pentru că avem moaște de pupat care sigur ne vindecă de boli.
Cu siguranță Paraschiva când era în viață și-ar fi dorit enorm ca după moartea sa, mulțimea de oi să îi pupe ciolanele an de an. Ce treabă are ea cu Moldova, fiind și ocrotitoare, cand s-a născut pe teritoriul Turciei de azi, nu știu.
Dar copiii la religie nu trebuie să știe prea multă istorie, despre localitatea Epivat, de pe țărmul mării Marmara, în apropiere de Constantinopol, actual teritoriu turcesc. Nu, ei de mici trebuie să învețe să pupe…moaște. Nici de această dată nu protestăm.

N-avem școli, nici spitale, nu mai zic de medici, sau mână de lucru calificată și serioasă și nu ne pasă. Luăm credite, ne entuziasmăm, ne mutăm în casele băncilor, nu mai putem plăti, dar ce bine că există darea în plată. Frumos și sigur e în România.

Avem în schimb homalăi care ne deranjează și pentru asta protestăm!

(Visited 60 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *