SuperBlog: Părul…din grădină

Două bune prietene stăteau de vorbă pe o terasă la o halbă de bere cola. Una mai vorbăreață, cealaltă nu prea, una mai isteață, cealaltă tot așa, dar nu prea câteodată.

-Fată mâine trebuie să merg până la mall să-mi iau ceva de îmbracat că se apropie nunta Ginei și nu am ce să port. Ce zici mergi cu mine, să mă ajuți, că doar știi că-s mai pretențioasă, trebuie să mă încurajeze cineva și să mă sfătuiască. Mergi da?
– Aș merge tu, dar am un păr…

– Lasă fată ce are de a face părul că doar nu mergi dezbrăcată la mall. Auzi la ea. Te îmbraci, îți iei ceva cu mânecă lungă pe tine, mai subțire așa că nu e chiar frig, o pereche de blugi, mustață nu prea ai, nici măcar nu se vede. Hai fată că trebuie să mergi, vrei să intru în panică că nu am cu ce mă îmbrăca la nunta Ginei. Auzi la ea cică are păr. Fată, nu n-ai auzit de epilare? Să știi că eu îs epilată peste tot. Un fir n-am, nici unul. E chin la epilare, te doare, te ustură, mai verși o lacrimă, dar ce nu face o fată ca să fie frumoasă și să strălucească atunci când o dezbracă iubitul ei. Am uitat că tu n-ai iubit. Dar chiar, fată, tu de ce nu-ți găsești un bărbat. Nu fi complexată din cauza părului, există o gramadă de kituri pentru epilat care chiar își fac bine treaba. Conțin ceară, încălzitor, aparat de epilat cu ceara. Să știi că sunt foarte bune. Eu mi-am luat unul și ți-l pot împrumuta ca să te convingi că e bun până o să-ți cumperi și tu unul.
kit-epilat-cu-ceara-free-mix-tpbro
– Da, dar eu n-am păr….
– Păi cum n-ai, acum ai, acum n-ai. Ai zis că nu mergi cu mine la mall că ai păr, acum nu mai ai. Când vreau să te ajut zici că n-ai păr, când te rog să mă ajuți tu pe mine ai păr. Nu știu fată, oare mai suntem noi prietene, te simt așa mai rece, mai distantă, nici nu prea vorbești. Parcă numai eu vorbesc, tu abia dacă zici câteva vorbe. Hai că nu stăm mult mâine, doar știi că dacă îmi spui că-mi stă bine cu ceva, gata o iau. Contează, fată, părerea ta pentru mine, doar ești prietena mea cea mai bună. Uite te îmbraci mâine cum ți-am zis, ca să nu ți se vadă părul și când venim de la mall, trecem pe la mine și-ți împrumut kitul de epilare de care-ți vorbeam. Ai să vezi că nu ai să mai fii complexată din cauza părului. Și poate te văd și eu cu vreaun gagiu la braț, că ești frumoasă fată, iar cu părul, nu-ți fă probleme că se rezolvă.
– Da tu, dar i-am promis mamei că mâine o ajut cu părul…
– Ce fatăăă, și mă-ta e neepilată. Băi, dar sunteți incredibile. Musai să-ți dau kitul acela. Uite pentru că suntem cele mai bune prietene, îți dau mâine kitul de epilare și te las să i-l dai și maică-tii. Serios, după aia dacă o să mai aveți vreun fir să nu-mi ziceți mie pe nume. Vezi fată ce grijă am eu de tine și acum și de maică-ta. Deci, pe la cât mergem mâine, pe la 10 e bine, stăm până pe la 2 așa și apoi ne întoarcem. Da?
– Ilinco, nu merg cu tine mâine la mall că mâine i-am promis mamei că o să culegem perele din părul ăla mare din grădină. Sunt coapte deacuma și cad pe jos și e păcat de ele. Ce zici vii tu mâine să ne ajuți cu părul și eu merg poimâine cu tine la mall? Că mai este o lună până la nunta Ginei!

Articol scris pentru Superblog 2015!

(Visited 87 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *