Şi pe voi v-a dezamăgit preşedintele?


“În Parlament, după consultări, este foarte clar – PSD-ul dispune de o majoritate. Și atunci, cântărind toate argumentele, ținând cont de situația concretă din Parlament, am decis să dau PSD-ului încă o șansă și să desemnez persoana propusă de PSD, pe doamna Dăncilă”, a declarat președintele Klaus Iohannis. Sursa

Ştiţi cum e asta? E ca atunci când te înşeală nevasta odată, faci scandal dar o ierţi în final. Te înşeală şi a doua oară, iar faci megascandal, ameninţi, juri că o părăseşti, dar iar o ierţi ca să fie bine. A treia oară, când iar te înşeală…îi mai dai o şansă.

Aşa şi acum. Nu au fost suficiente ieşirile masive în stradă de la începutul lui 2017, proasta şi parşiva aşa zisă guvernare din ultimul an, schimbarea a doi premieri într-un an, de un om penal ce se crede Mesia în România, că nu s-a făcut nimic în sănătate, educație şi infrastructură, că avem cei mai inculți şi agramați miniştri de după 1989. Nu, mai merită o şansă!

Bine că le-ai dat lor o şansă şi celor ce au mai rămas prin țară un şut în cur ca să fii sigur că pleacă, herr president.

De asta te-au ales românii în noiembrie 2014, ca să le dai şanse pesediştilor nu ca să scapi țara din mâinile lor.
Felicitări! România lucrului bine făcut, pas cu pas!

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *