Retrospectiva 2014

2014
Îmi place ideea de a evalua postările de pe blog la sfârşitul anului, aşa că here i am:

Ianuarie
Am început anul 2014 cu o carte şi un film: “Se numea Sarah”. Pot să zic că nu am citit până acum o carte mai bună. Pur şi simplu captivantă. Cartea e mult mai bună ca filmul. recomand. Luna a continuat cu neplăceri de la grădiniţă, cu articole despre calitatea educaţiei în România şi bineţeles cu accidentul aviatic în care Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa. N-au lipsit nici un film bun şi nici motivele pentru care scriu pe acest blog.

Februarie
În a doua lună din an am vorbit despre nedreptatea din sistemul românesc de învăţământ, despre Sf. Valentin, am dat sfaturi, am fost indignat şi totodată mulţumit.

Martie
Luna martie a debutat cu prima comandă făcută în China. Postarea a avut cele mai multe vizualizări şi comentarii din acest an. Luna a fost una tensionată datorită conflictului militar dintre Rusia şi Ucraina, despre care mi-am exprimat şi eu umila părere. Ţiganii au fost în centrul atenţiei şi asta nu mi-a convenit.

Aprilie
Luna aprilie a avut o singură postare pe blog. Orcium evenimente au fost mai multe, ca de exemplu Paştele şi faptul că mi-am schimbat maşina.

Mai
Luma mai a anului 2014 a fost slab productivă în materie de blogging, astfel încât nu a acumulat decât o postare despre o femeie care cerşea muncă nu bani, despre un popă taximetrist şi despre meseriaşii din service-urile din românia. Aici.

Iunie
În acestă lună a anului am citit o carte extraordinară, pe care v-o recomand cu căldură, am clasificat nişte bloguri pe care le citesc şi am semnalat utilitatea unei camere video trafic.

Iulie
În luna concediilor pe litoral Bulgaria a fost atacată de un virus, iar presa s-a lamentat prea tare. Probabil a fost o încercare de a ţine turiştii în România, eşuată de altfel. Am mai scris de bacalaureat, de dispreţul meu faţă de ţigani şi despre maşini.

August
În această lună am fost într-un concediu extraordinar în Italia. A fost o experienţă plăcută, drept urmare n-am scris decât o postare despre litoralul românesc pe care l-am ratat cu zâmbetul pe buze.

Septembrie
Toată luna am rezervat-o unei postări privind vacanţa din Italia.

Octombrie
Octombrie a fost luna campaniei electorale, dar am mai scris şi despre faptul că în sistemul public se pune accent pe vechime în detrimentul muncii efective prezente.

Noiembrie
În penultima lună din an se pare că am avut mai multă inspiraţie, drept dovadă cele 16 postări de pe blog. Am încercat să scriu în fiecare zi ştirile zilei din Moldova, am donat sânge, mi-am lăudat maşina şi am îndemnat lumea să meargă la vot.

Decembrie
La sfârşit de an le-am făcut ungurilor urări, mi-am luat tabletă, am fost la cumpărături şi iar mi-am lăudat maşina mea cu motor pe benzină.

Cam asta a fost cu blogul în anul 2014.
Să ne citim şi în 2015 cu bine, iar până atunci să petrecem!
Toate cele bune vă doresc!

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *