Resigilatele de la eMag sunt o afacere bună

Primul produs resigilat de la emag a fost un telefon. Un nokia cu taste, Asha parcă, care era redus cu aproape 50% din cauză de ambalaj original deschis și câteva zgârieturi fine. Așa era specificat pe site. Când mi-a ajuns coletul, întradevăr ambalajul original era deschis, iar zgârieturile erau așa de fine că nu le-am găsit.

Apoi, am prins curaj și am mai comandat resigilate emag, cum a fost, de pildă, un frigider redus cu 500 de lei. Motivele erau lipsă ambalaj original și câteva zgârieturi fine.
Întradevăr, nu avea ambalaj, a venit înfășurat în folie și avea în colțul de jos o mică zgârietură. Pentru atâta lucru reducerea era de 500 lei. Frigiderul funcționează perfect și-n ziua de azi și au trecut cam 5-6 ani de atunci.

Că tot se apropie perioada concediilor, după o scanare amănunțită, am ajuns la concluzia că nu avem în casă un troler spațios pentru bagaje. Am căutat, evident pe emag și cele care se încadrau în bugetul meu aveau recenzii negative.
Așa că, uitându-mă la resigilate, am văzut acest troler redus de la 600 lei (văd că azi l-au redus la 300) la 220 lei. Aceleași motive: ambalaj lipsă și mici urme de utilizare.

A venit într-o cutie neoriginală și fără urme de utilizare, iar pentru asta 380 lei reducere.

În concluzie, dacă obișnuiți să faceți cumpărături de pe emag, nu uitați de resigilate. Sigur faceți o afacere foarte bună.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *