Primarul din Tg. Frumos are probleme

primaria tg frumos
În preajma noului an, primarul nostru are probleme cu legea. Aceste probleme, dacă se pot numi așa, care în realitate sunt niște aberații trase de păr și încadrate într-un articol de lege la fel de forțat, vin pe fondul relației primar-cetățeni, relație prea apropiată pentru unii cu mintea odihnită și gura poleită cu căcat.

Cum în România dacă faci bine, ieși prost, dacă vrei să faci treabă, ești trimis la plimbare, dacă te implici, te complici etc, primarul din Tg. Frumos suportă consecințele facerii de bine, care știți foarte bine ce înseamnă în țara asta avidă de putere și bani. Ia citiți și vă minunați:
Ionel Vatamanu şi soţia sa, Zânica, deţineau o societate de panificaţie, SC Ţac-Tac SRL Târgu Frumos, ce avea concesionat, încă din 2003, un spaţiu de 40 de metri pătraţi din zona pieţei agroalimentare din oraş. Deşi în acte aveau voie să construiască pe 40 de metri pătraţi, familia primarului s-a extins iar terenul lor a ajuns la 69 de metri pătraţi, pentru ca, mai apoi, să ajungă la aproape 100 de metri pătraţi.
Eu nu-mi aduc aminte ca din 2003 și până în prezent să fi deranjat pe cineva faptul că primarul a depășit cei 40 de mp. Brusc, după 12 ani, acest lucru a devenit chintesența corectitudinii. Dacă se eliberează cei 60 de mp, economia orașului va dudui, pentru că acolo Mark Zuckerberg își va muta biroul. Pentru faptul că Vatamanu, i-a furat 60 mp magnatului de la Facebook, acesta va fi pedepsit:
Primarul social-democrat din oraşul Târgu Frumos (judeţul Iaşi), Ionel Vatamanu, a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare, pentru conflict de interese. În această perioadă, edilul are interdicţie de a mai candida sau de a ocupa funcţii publice. Decizia poate fi atacată la instanţa superioară.
Mai sunt 6 luni până la alegerile locale, iar Vatamanu nu va mai putea candida. Pentru că dacă ar face-o sigur ar fi reales, pentru că în aceși 4 ani de când e primar a făcut treabă în oraș. Ca să nu mai facă și în următorii 4, s-au luat măsuri, iar una din ele e aceea de interzicere a dreptului de a mai candida la primărie.
Aici au vrut șmecherii să ajungă, să elimine de la conducerea unui orășel, care încet-încet prinde viață, un om pus pe treabă, cu un altul pus pe șmenuri.
Țara asta s-a umplut de șmecheri, iar treaba nu va merge niciodată bine.
Acest om a candidat la primărie nu pentru a fura, că bani avea și înainte și are și acum destui. Omul și-a rupt din timpul lui, când putea foarte bine să stea cu sula-n sus că-și permitea, să facă treabă într-un oraș în care nu s-a mai investit de mulți ani. A reușit, doar că s-ar putea să îl coste această reușită. Că așa e la noi, în România lucrului bine făcut, se face treabă dar cu măsură.
Sper că va contesta la instanța superioară această penibilă, parșivă și ipocrită decizie, și că va câștiga.
Știrea completă aici.

P.S. Știți de face un stup miere?
Pentru că are Regină. Dacă ar avea președinte, ar face un căcat!

(Visited 210 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *