Prima înjurătură cu copilul în maşină

De fapt a doua, dar prima nu se pune deoarece copilul era mic, la vreun an şi ceva şi abia zicea câteva cuvinte. Dar cea de azi se cam pune, la 5 ani jumate, sunt absolut sigur că a auzit perfect când am strigat foarte clar: Treci mai repede în pizda mătii!

Era un taximetrist care a oprit fix în mijlocul străzii înguste şi aglomerate care duce spre grădiniţă, pentru a lua câţiva clienţi. Clienţii era de vârsta 70+ aşa că procesul de urcare în taxi a durat peste răbdarea mea de dimineaţă. Aveam coadă de maşini în spate, eram în întârziere, nu era loc de parcare, afară ploua, aşa că aveam toate ingredientele pentru o stare de spirit ceva mai încordată ca de obicei.
În aceste condiţii am scăpat un Treci mai repede în pizda mătii!

Măcar de spuneam mai în şoaptă, mai printre dinţi, mai mormăit, dar nici vorbă, am spus aşa de tare şi clar de parcă ţineam neapărat să audă taximetristul.
După câteva secunde mi-am dat seama că e și Sebi în mașină, dar faptul s-a consumat. N-a zis nimic, eu am schimbat subiectul și am trecut la să mănânci tot sandwich-ul, să fii cuminte, să reciți poezia clar și rar și asta a fost.

Nu generalizez, însă cei mai impertinenți șoferi din România sunt taximetriștii. Nu respectă aproape nici o regulă de circulație, au tupeu, ți se bagă în față, opresc pe trecerea de pietoni. Nu zic, or fi și care nu fac așa ceva, dar majoritatea dintre ei așa procedează. Credeam că doar în orașele mari și aglomerate se comportă așa, însă și în cele mai mici și puțin aerisite fac tot așa.rusine

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *