O profesoară de geografie își suplimenta veniturile din videochat

videochat
Tânăra profesoară de 27 de ani din satul Prisăcani, județul Iași, era profesor suplinitor de geografie la școala din sat, iar în timpul liber făcea videochat. Știrea completă aici.

Așa și, care-i problema? Ce salariu are un suplinitor de la țară, 10-12 milioane? Cum să trăiești o lună cu acești bani?
Problema nu e că ea făcea videochat, ci că un ghimon de elev de-al său, care era pasionat mai mult de pornache decât de geografie, a descoperit pozele și filmulețele. De el nu se ia nimeni, el nu a greșit, nici părinții sau diriginta lui.

Suplimentarea de venituri este esențială într-o societate morbidă ca România. Unele fac agricultură sau cresc animale în timpul liber, altele mai curajoase fac videochat. Asemănarea dintre geografie și videochat este că ambele ne arată formele de relief. Probabil și de aici vocația profesoarei de la Prisăcani.

Problema timpului liber al unui om nu ar trebui să intereseze pe nimeni atât timp cât nu comite vreo ilegalitate sau vreo faptă gravă. Fiecare e liber să facă ce vrea cu timpul său liber atât timp cât nu pune în pericol viața altora. Dacă ziua predă exemplar geografia la catedră, iar seara își arată puța la cameră, care e problema ei? Ce face ilegal? De ce e vina ei că legile permit oricărui puțoi de copil să urmărească pornache pe internet? La filmele de la televizor interzise sub 12 sau 16 ani nu are voie să se uite, dar pe internet da.
Gigeluțule, e un film cu pupături la televizor puiule, nu e pentru tine, ia mergi tu mai bine la calculator și joacă-te acolo!
Perfect. Atât aștepta țâncul de 13-14 ani. Educație pentru el și crimă pentru profesoară.

Normal că și-a dat demisia, de rușine n-a vrut să comenteze nimic. Ea e cea arătată cu degetul de o societate bolnavă care observă doar superficialitățile și nu gândește în amănunt.

Era o fată tare respectuoasă, dădea bună ziua, era cuminte, se purta frumos cu copiii, era un profesor tare bun. Dar vai, a văzut-o Gigel în puța goală pe internet. Ce căuta Gigel pe site-uri porno dacă el are 13 sau 14 ani?
Aici nu vede nimeni problema??

(Visited 184 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *