Miniprix m-a dezamăgit

Ieftin si bun
Am lăudat acest magazin online, prin două articole pe acest blog. Aici şi aici. Azi, cel puţin, nu mai pot face asta. Miniprixul a comis-o. Fac un anunţ că reduc toate modelele de încălţăminte cu 50%, eu comand ceva şi aştept să vină. Când colo, sună o tanti şi-mi spune, cerându-şi scuze, că produsul nu mai e pe stoc. Deşi pe site încă apare. Îmi explică că e o eroare, bla bla bla şi că vor încerca să remedieze greşeala.

De fapt eu pusesem ochii pe altă pereche de papuci, dar când a apărut reducerea pe site, hop şi papucii au ieşit din oferta miniprix. După reducere, au reapărut. Cu preţ întreg şi cu numere de la 39 la 46. Cum vine asta!? Mie îmi miroase a afacere tipic românească. Câştigi clienţi şi pe urmă îţi permiţi să le tragi la unii câte un şut în cur câteodată.
Păi, ori faceţi reduceri, ori nu mai faceţi? Un magazin care se respectă face pe dracu-n patru şi mulţumeşte toţi clienţii.

Stimabililor de la Miniprix, luaţi exemplul celor de la eMag, care au comis-o de două ori cu preţuri de 1 leu pentru un laptop şi şi-au onorat toate comenzile. Asta înseamnă respect faţa de client!

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *