La Tg. Frumos a început campania electorală

in grup
A început în toată țara, dar am să scriu ceva desprea cea din Tg. Frumos, nu că m-ar interesa prea tare, dar când sunt abordat ca o personalitate importantă a orașului, pe casa scării blocului, ce-i drept, nu am cum să nu spun câteva cuvinte.

Veneam de la Penny, acel supermarket cu angajați mereu noi și tineri de la case care nu cunosc codurile produselor și care au mâinile murdare și rănite de la munca prestată și în depozit, acel supermarket care are pe rafturi maxim 2 sortimente de detergent și cel mult 3 de biscuiți, când ajung în bloc și aud zarvă în scară, undeva pe la etajul al 3-lea. Mă gândeam că o fi bețivul de la 4 care se ceartă mereu cu mă-sa dar nu era așa, ci începuse campania electorală.

Urc scările și pe la etajul 3, cum am spus, văd 4 sau 5 persoane, din care una mă abordează direct.
Domnule Slavnicu chiar doream să vă întâlnesc să vorbim.
Ce să zic, m-am topit instant, eram vedetă la mine pe scara blocului, îmi știa numele, dorea să vorbească cu mine, poate dorea și un autograf, o poză sau o îmbrățișare.
Nu s-a prezentat, (urât din partea ta, știu că mă citești) în schimb a trecut direct la subiect, pentru că în politică nu e loc de pălăvrăgeală ci doar de fapte concrete. 🙂
Subiectul reprezenta postarea mea în care am relatat o problemă a orașului Tg. Frumos, dar ea, da, era o ea, a înterpretat-o ca o insultă adresată primarului. S-a bucurat atunci, știu că mi-a arătat mai târziu când am lăudat pe facebook inițiativa primarului de a reamenaja parcul central al orașului prin care trecem toți, fie noapte sau zi și am vrea să o facem în siguranță. Trecerea, nu vă gândiți la prostii!:)

Atunci mi-a trimis următorul mesaj privat pe facebook:
Bună Cronicarule!
Am și eu o întrebare în ceea ce privește atitudinea ta…
Până nu demult aveai tare multe comentarii vis a vis de unele acțiuni ale actualului primar….ce s-a întâmplat așa deodată de te-ai schimbat la 180°?!
Mie personal mi-a spus unul din echipa dumnealui ca te “va aranja” având în vedere articolul cu parcul de copii…are cumva legătură cu asta??

L-am ignorat discret atunci, crezând că a fost o glumă, că poate nu era în apele ei cele mai bune, sau poate a avut o zi grea când mi l-a trimis, dar azi, ea a insistat.
P.S. Încă nu îți dau numele!

Dacă eu relatez o problemă a comunității înseamnă că am ceva cu primarul. Dacă după două zile zic, că același primar a făcut o faptă bună, de fapt unul din ai lui m-a aranjat.
P.P.S. Mi-ai spus și cine m-a aranjat, m-a pus pe mut, ca să te citez, dar deocamdată nu îi dau numele. Cred că am să fac totuși o plângere de amenințare!

Spun clar ca să înțeleagă toți cei ce intră pe aici, implicați, sau nu, în cocina asta ce se cheamă politică românească: Acesta este un blog personal, nu unul politic! Ce scriu aici n-are legătură cu nici un partid sau om politic, nu țin cu nimeni, nu susțin pe nimeni, sunt un cetățean care întâi vede și apoi crede. Nu dau explicații nimănui dacă nu vreau, despre ce scriu aici. Este un spațiu privat plătit de mine!

Bun, după ce am scăpat de insistențele ei, am intrat în casă unde am găsit un pliant frumos, cu poze și mult scris ce reprezenta pe unul din candidații la fotoliul de primar al orașului. Am citit obiectivele de realizat, am râs și l-am aruncat. Mi-am dat seama că fata asta făcea politică, sau așa credea ea.

Cu o astfel de atitudine din partea tinerilor, care se văd politicieni, nu se va schimba nimic în țara asta. Să interpretezi un lucru așa cum îți convine nu demonstrează decât că ești un om fără valoare și credibilitate. Cel puțin pentru mine.

Postarea respectivă a avut mii de vizualizări și sute de likeuri, ceea ce înseamnă că o asemenea barieră era necesară. Comentariul privitor la parc, a fost destul de apreciat.
Cetățeni ai acestui oraș credeți că bariera (ghivecele acelea mari cu flori puse de însuși primarul în persoană) de la parc era necesară? Nu stați mai liniștiți acum când nu mai întorc mașinile în poarta parcului Paradisul copiilor?
Dar de noul proiect de modernizare al parcului ce ziceți? Eu sunt de acord cu el și abia aștept să devină realitate!

Târgu Frumos este un oraș care se modernizează, încet, dar sigur. Se vede că s-a lucrat și încă se lucrează. Mai sunt multe de realizat, nu poate fi toată lumea mulțumită, căci dacă ar fi, sigur ceva ar fi greșit.
Așa că, atunci când voi avea ceva de reproșat o voi face, iar când va fi ceva de lăudat nu am să neg. Indiferent cine e, sau va fi primar!

(Visited 229 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *