John Wick 2, o plictiseală de film


Săptămâna trecută am ieșit la film. Am avut de ales între comedie, animație, SF și acțiune. Cum după animație și SF-uri nu mă dau în vânt, iar comediile văzute în ultimul timp m-au făcut mai mult să plâng decât să râd, am ales ACȚIUNEA. John Wick 2 avea foarte bune comentarii pe cinemagia și IMDB, așa că am ales.
Am trecut peste faptul că nu îmi place deloc ca actor Keanu Reeves și m-am bazat strict pe părerile celor ce au văzut deja filmul.

Încă de la început, filmul te surprinde cu replici memorabile, gen: ok, ya, sure, good. Scurte și la obiect. Cred că le-a luat ceva actorilor să le învețe.
Toți se tem de John Wick, deși el se bate cu mâinile goale și îmbrăcat la patru ace. Degeaba au adversarii mitraliere, pistoale, bombe, tancuri etc, că John e dat dracu’. Bate tot ce mișcă și el abia se zgârie pe frunte.

Scene penibile de bătaie la care doar puștii din clasele primare s-ar minuna, conversație nu este aproape deloc, doar replicile ce le-am amintit mai sus, John se aruncă de pe clădiri, trece prin explozii și foc, bate tot, instaurează frica.
Nu poți să te uiți 15 minute la o scenă ultra penibilă de bătaie între doi adulți, în care singurele replici sunt onomatopeele hî, cia, hu și să nu te plictisești.
Altă scenă mega jenantă a fost când fiorosul Wick a fost trimis să omoare nu știu ce regină. Când a ajuns la destinație, regina s-a dezbrăcat în curul gol și și-a tăiat venele. Treaba lu’John s-a încheiat.

Și când te gândești că sunt scene filmate în Italia. Atâta distanță pentru nimic. Nu am înțeles subiectul, finalul și începutul filmului. Două ore de căscat și mișcat în scaunul de cinema, 41 lei pierduți.

Nu recomand, dar dacă insistați…

(Visited 47 times, 1 visits today)

2 thoughts on “John Wick 2, o plictiseală de film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *