Guvernul Cioloș nu decide de unul singur

caterdala neamului prost
După ce s-a instalat acest guvern de tehnocrați, am urmărit la TV dezbaterile politice pe acest subiect și, nu mai rețin cine, a zis că tehnocrații sunt acum calul de bătaie. Nu decid ei, dar încaseză șuturile în cur. Nu credeam asta pînă azi, când m-am convins că dacă ești deștept anticipezi.

S-a aprobat bugetul pe 2016, iar BOR nu a primit nimic. Asta în primă fază, că doar după câteva ore, premierul s-a sucit și a declarat că de fapt va mări salariile clericilor și va diminua investițiile în construcția lăcașurilor de cult. De fapt e vorba de golănia cu catedrala neamului, că să fie gata până în 2018 și pe urmă gata. O sursă de bani sigură, multă și constantă nu se poate lăsa așa în voia domnului…Cioloș.
Aici mă întorc la dezbaterea de care vă vorbeam mai sus. Guvernul Cioloș aprobă, dar nu de capul său. Partidele politice, oricum s-ar numi ele, decid și impun fără nici o responsabilitate din partea lor.
A tăiat Cioloș banii de la biserică, păi ce facem domle, că facebucimea e în minoritate decât prostimea, iar în 2016 sunt alegeri. Să aveți grijă, că biserica ne ajută în campanie.

Acesta e mecanismul. Ce guvern tehnocrat, care decizii libere, care vocea intelectualității? Minoritatea și prostimea manipulabilă să trăiască și să voteze. Regret să spun acestea, dar e cam adevărat și e cam absurd să ne prefacem că nu e așa.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *