Există un moment când trebuie să fii pe…domeniu propriu

Untitled-7
Consider că indiferent de valoarea blogului tău, vine o zi în care trebuie să renunți la .wordpress.com sau.blogspot.ro și să treci la domeniu .ro, .com, .net sau .eu.
Este ca atunci când locuiești cu părinții și te hotărăști să te muți la casa ta.

De ce e important pentru un blog să aibă propriul domeniu, pentru că în, primul rând, dă dovadă de seriozitate. Nu contează că blogul are câte un articol pe lună, atât timp cât aspectul e unul plăcut și articolul e de calitate, iar domeniul este propriu, dovada seriozității nu prea poate fi contestată.

Este ușor de reținut un blog cu denumirea ionel.ro, decât unul ionel.blogspot.ro.
Ofertele de publicitate vin mai repede și mai sigur pe un blog cu domeniu propriu, pentru că cei interesaţi de publicitate caută seriozitate şi stabilitate.

Un blog cu domeniu propriu înseamnă investiție materială, pe care un blogger o face în primul rând din pasiune, iar apoi numai de el depinde dacă poate face și bani din asta.

Toți bloggerii de calibru din România au blogul pe domeniu propriu, iar hostul este unul plătit, atent ales și de calitate. Pentru că, pentru un cititor de bloguri e deranjant să-i apară mereu reclame în exces, să nu se încarce pagina întrun timp decent, sau mai grav, să-și umple PC-ul de viruși. E plin internetul de anunţuri care oferă găzduire gratis pentru bloguri, dar de cele mai multe ori blogul are de suferit, prin reclame multe şi deranjante, uneori cu conţinut obscen, sau prin încărcarea grea site-ului. Ori, un cititor care tot ăncearcă să intre pe blog şi nu reuşeşte de câteva ori, nu mai revine.

De aceea hostingul și domeniul propriu plus un aspect plăcut, fac un blog să fie serios și de calitate. Desigur, mai rămâne doar talentul și priceperea bloggerului de a scrie întrun mod plăcut cititorilor.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *