Domn’ primar îmi dă, voi de ce nu?


Duminica seara, de la 20:30 rulează la Prima TV o emisiune intitulată Schimb de mame. Când nu am ce face mă mai uit și eu să observ cum mai e viața altora, ce mai fac, cum gândesc etc.

Azi au făcut schimb de mame, o familie din Otopeni și una din Baia Mare. Mi-a atras atenția cea din Otopeni.
Un el de 40 de ani și o ea de 25. Fără școală, casnici, murdari, leneși și cu mentalitate să mi se dea.

N-am văzut în viața mea un bărbat mai cerșetor ca acesta. Se laudă la televizor că tot ce are în casă e primit din mila oamenilor. Mâncarea o aduce de la cantina socială. Casa i-a făcut-o primăria. Se plânge în schimb că de vreun an de zile, oamenii nu mai sunt așa miloși și au cam uitat de el.
Bă putoare, dacă ar fi după mine aș fi uitat de mult de tine. Ești un parazit, un gunoi, un nimic util, un futăcios abuziv, care a făcut 3 copii fără să se gândească înainte dacă are ce să le ofere.

Orice îi spune mama de schimb despre muncă, el o contrazice că domnul primar îi dă, îi face și îi drege. Primarul din Otopeni. Bă primare, să îți fie rușine si să te gândești că atunci când copiii tăi vor bugatti în loc de lamborghini, să le zici că diferența e la putoarea aia de așa zis bărbat.

Bă treziți-vă, cu asemenea oameni care stau doar cu mâna întinsă nu ajungem nicăieri. La mine dacă vine un ordinar din ăsta să îi dau ceva pe degeaba, îl pun să m munceasă. Am o mobilă veche, o vrei? Sapă aici. Aa, dar nu așa, mie domn primar îmi dă degeaba, iar de la cantină iau mâncare zilnic, tot degeaba. Și la spital când vin, eu cu putoarea de nevastă, tot degeaba suntem tratați.
Da, ia marș în pi@5a m&%ii de aici! Tai mobila bucăți și o dau pe foc, că tu nu o meriți.

Asta e mentalitatea asistaților social. Putori cu mâna întinsă, care mie îmi provoacă scârbă și indignare față de statul acesta parșiv ce încurajează așa ceva pentru voturi.
De asta nu evoluăm, de asta se plâng angajatorii că nu au mână de lucru. Statul încurajează lenea, iar mie mi-e greață. Mă duc să iau o lămâie să-mi treacă. Cu vodcă. :))

(Visited 74 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *