De prin supermarketuri

magazin
Am aşa un talent de invidiat de a alege cea mai cu probleme casă la un supermarket. Chiar dacă am doar o persoană în faţă, e posibil să stau mai mult la rând decât la o casă cu 3 persoane în faţă. Ori cel din faţă plateşte cu bonuri de masă necompletate, ori nu are destui bani şi mai renunţă la produse, ori un produs n-are cod de bare, ori plăteşte cu cardul gol etc. Mi se întâmplă asta destul de des.
Azi am asistat la o discuţie patron – angajat. Intens şi enervant pentru mine, în calitate de client. Şi vorbeau, şi vânzătoarea îi explica că ea are de luat concediu, iar patronul nu era de acord, de m-am simţit un lake pe banii mei. Un lake fidel al magazinului.

Nu-mi plac magazinele care-ţi cântăresc fructele şi legumele la casă. Gen Lidl sau Penny. Am păţit-o şi eu când la casă în loc de pere la 5 lei kilu, mi-a cântărit pere verzi la 10 lei kilul. Eu n-am zis nimic, dar un client nemulţumit a zis şi pentru mine.

Nu-mi place să mă ciocnesc cu angajaţii ce aşează marfă pe rafturi, ocupă spaţiile dintre rafturi cu paleţi de marfă. Într-o zi chiar unul de la Penny s-a izbit în mine fără să schiţeze măcar un gest. Oricum, fizic, l-am dominat.

În Penny există şi o carmangerie, de la Caşin. Frate au nişte vânzătoare de-o seamă cu bunicămea. Stai cel puţin 10 minute să cumperi un cârnaţ.

Mă bucur că am încă copiii mici. Un tată cu o copilă la vreo 12 ani a făcut cumpărărturi pentru Anul nou. A luat vreo 3 sticle de vin şi două de bere. Atâta scandal din partea fetei n-am văzut în viaţa mea. Nici mama nu îmi ţinea atâta teorie când rămâneam corigent sau când îmi găsea ţigări prin buzunare.

O fază tare, proastă, a fost atunci când am intrat în supermarket cu o pungă de pufuleţi începută pe care băieţelul meu de 1 an o ţinea în mână. La casă, un supraveghetor a făcut scandal că am luat-o de pe raft şi trebie să o plătesc. Costa 50 de bani. Am vrut să o plătesc, ba mai mult am vrut să plătesc în avans încă una dar nu au fost de acord. Eram client fidel de vreo 3 ani.

Cam atât din magazinele de la noi. Mai am întâmplări dar nu mi le amintesc acum.

(Visited 27 times, 1 visits today)

One thought on “De prin supermarketuri

  1. Pingback: Retrospectiva 2014 | CRONICARUL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *