De prin blogosfera de calibru

La ce se pricepe românul cel mai bine, în afară de politică, agricultură și fotbal? Să-și dea cu părerea despre situații și lucruri despre care n-are habar în viața reală, dar despre care a auzit și el pe la televizor, a citit în ziare și reviste. De exemplu, mă uimesc sfaturile despre cum să îngrijești, să educi și să crești un copil de la persoane care n-au copii.

Bloggerii de calibru se ocupă mai nou cu așa ceva. Fac referire la medicamente cu care se pot trata copiii de otită, enterocolită sau alte afecțiuni virale, dau sfaturi părinților referitor la timpul petrecut alături de micuți și mai rău, îi critică, acuzându-i de neglijență. Dar, ei n-au proprii copii, au văzut la alții și dau sfaturi. Că doar sunt bloggeri cu influență. Ei nu știu cum se aude un copil ce plânge de la colici, de la ieșitul dinților sau de la problemele lui întâlnite în comunitatea de la grădiniță sau școală.

Puși la zid de bloggerii mai mici, dar cu copii, devin ironici și sarcastici, pentru că se pricep la dat sfaturi și făcut acuzații nefondate. Realitatea din fața calculatorului nu e la fel cu cea din viața reală de părinți.

(Visited 45 times, 1 visits today)

8 thoughts on “De prin blogosfera de calibru

 1. 0
  0

  Mai stiu un “blogger de calibru” care tot asa da sfaturi si critica parinti fara sa aiba habar.

  0
  (Visited 45 times, 1 visits today)
 2. 0
  0

  Din pacate nu pot, respect anumiti oameni pe care tu ii critici si de aceea nu pot sa iti dau alte detalii.

  Doar ca am s-ar putea sa te inseli la unele afirmatii. Ramane sa te gandesti tu la care.

  0
  (Visited 45 times, 1 visits today)
  • 0
   0

   N-am zis ca eu nu-i respect, departe de mine acest gand, doar ca si “greii” gresesc, dar e mai greu sa recunoasca. Respectul nu inseamna a ascunde pe cineva!

   0
   (Visited 45 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *