Cum o clătită mi-a înveselit dimineața


Dimineața sunt agitat, fără timp, transpirat, panicat și simt că n-am timp de nimic. Na, copii, grădiniță, școală, servici, pregătiri, program.
Azi a fost la fel până la un punct, când am ajuns la grădiniță cu Edi. După ce l-am dezbrăcat și schimbat de papuci, l-am dus în clasă, unde erau doamna educatoare și îngrijitoarea.

Am dat amândoi bună dimineața, Edi și-a dus ghiozdanul la locul lui și eu mă pregăteam să plec, când, doamna Paula, îngrijitoarea de la grădi, cu un zâmbet larg, îmi zice:
V-a spus ieri Edi ce mi-a zis?
Nu, dar cred că a și uitat, zic eu.
I-a venit să facă caca și l-am pus pe wc. Cât stătea, deodată mi-a zis: Doamna Paula, cucul meu seamănă cu o clătită. E rulat și un pic turtit. Vrei să vezi?

Instant, m-a apucat un râs isteric și după ce am plecat, râdeam pe stradă de unul singur. Adevărul e că Edi are o imaginație bogată și în momentele de stat pe tron, uitându-se la cuc a făcut diverse comparații și cea mai bună a fost cu o…clătită.

Aseară mă ascundeam de el prin casă. M-a căutat el prin toate cotloanele și într-un final m-a găsit lipit de un perete din dormitor. Îmi zice: Crezi că asta e cea mai bună ascunzătoare?

Am râs vreo oră și cred că și noaptea prin somn.

(Visited 67 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *