Cea mai bună maşină

masina
Cu toţii ne dorim o maşină la un momentdat. Înainte de a alege-o ţinem cont de câteva lucruri, care să ne facă viaţa mai uşoară şi, cel mai important, să nu ne ardă la buzunar.
Vrem o maşină care să consume puţin, în primul rând. În acest caz un diesel e ideal.
Vrem o maşină spaţioasă, de pildă un break sau un monovolum.
Vrem confort, atunci alegem ca opţiuni aer condiţionat, servodirecţie etc.
Vrem putere şi viteză, alegem un motor mare, de regulă până-n 2000 cmc şi cu cât mai mulţi CP.
Cu toate acestea, alese cu grijă la o maşină, cheltuielile apar. O maşină întâi cheltuie şi apoi îţi aduce profit, dacă îl aduce.
Întreţinerea maşinii costă, piesele sunt scumpe, manopera e incredibil de mare, benzina e scumpă, taxele şi asigurările sunt foarte mari. Trebuie să ai grijă cum conduci, cu grijă, să eviţi gropile, dar chiar şi aşa bucşele şi pivoţii te vor costa bani mai devreme sau mai târziu.

Dar, întotdeauna există un dar, există o maşină ce nu ţine cont de toate cele enumerate de mine mai sus. Există o maşină, pe care mulţi nu o pot avea, dar cei care o au deja sunt dea dreptul fascinaţi. Sunt cei mai fericiţi şoferi.

Această maşină, cine o conduce, nu-l va costa nimic. Da, maşina cu zero costuri.
Dacă ai o astfel de maşină, practic nu-ţi trebuie bani, de benzină, ulei, piese sau taxe. Este maşina cu zero cheltuieli pentru cel ce o conduce. Incredibil, dar, DA, adevărat!

Cine nu şi-ar dori o astfel de maşină. Să meargă prin toate gropile cu ea, să calce pedala până la fund neţinând cont de consumul de carburant, să nu-i plătească nicio taxă, să nu trebuiască să-i schimbe vreodată vreo piesă.

Cum am mai spus, nu e accesibilă oricui o astfel de maşină, însă de câţiva ani, cei care o au sunt foarte încântaţi de ea. Este vorba despre… maşina de serviciu! Cea mai bună maşină a tuturor timpurilor!

(Visited 27 times, 1 visits today)

One thought on “Cea mai bună maşină

  1. Pingback: Retrospectiva 2014 | CRONICARUL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *