Ce învăţăm din declaraţiile ministrului de interne


Carmen Dan, actualul ministru de interne al României, a luat atitudine după ce pedofilul din lift a fost prins. Acuză în dreapta şi-n stânga, dă afară oameni competenţi şi cere demisii în lanţ. Partea interesantă e că ea se crede competentă, datorită ei pedofilul a fost prins, aşa că nu demisionează. Să o facă alţii, dar ea nu. Ea are de dat declaraţii agramate la televizor şi se plânge că şefului de la omoruri i-a luat 2 zile să prindă un om periculos.

Duduie, dacă era în vigoare legea imaginilor video care nu se iau în considerare la identificarea infractorilor, aceea pe care ţi-a băgat-o partidul în cap şi cu care domnul comisar şef Radu Gavris nu e de acord, treceau şi 30 de ani şi tot nu era prins.
Apropo, ne-am prins că profiţi de scandalul acesta ca să poţi aplica planul mârşav al partidului, de a-l înlătura pe domnul Gavriş de la şefia Serviciului Omoruri, doar pentru simplul şi normalul fapt că gândeşte şi are o opinie de bun simţ.

Ce învăţăminte putem trage din asta:

– Nu degeaba au plecat şi pleacă tinerii şi oamenii deştepţi şi bine pregătiţi din ţara asta. Competenţa nu e recunoscută ca o calitate, ci ca o obrăznicie. Faci cum ţi se impune, sau pleci.

– Nu e obligatoriu să ai carte ca să ajungi demnitar. Ba chiar e recomandat să nu ştii prea multă.

– Viaţa e plină de surprize plăcute. Azi eşti secretară la şcoala din Crăcăuţii din deal, mâine ministru de interne

– S-a ajuns la atâta bătaie de joc din partea guvernanţilor la adresa populaţiei, încât mă întreb dacă mai există altă soluţie decât o nouă revoluţie.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *