Câteva observații de la teatru


Azi am fost cu copiii la teatru, la piesa Fram, ursul polar. A fost frumos, interesant, educativ, toți ne-am simțit bine.

Firea mea critică nu mi-a dat pace, așa că am observat niște lucruri:

1. Degeaba scrie mare, clar și cu mult timp înainte că spectacolul începe la 11:30. La 11:55 încă erau părinți cu copii care intrau în sală, deranjând pe toată lumea. Ce rost are să le insuflăm copiilor de mici spiritul de punctualitate. Lasă că merge și așa mai neserioși, tot PSD e de vină.

2. Cât de imbecil să fii ca părinte, să îi permiți copilului să vină cu tableta în sala de teatru. Erau copii de 5-6 ani care se jucau de zor pe tablete și telefoane până să înceapă piesa. Bănuiesc că așa fac și acasă până la masă, la ora de baie, până să meargă la somn etc. E grea comunicare cu copilul. Vedem noi consecințele mai târziu.

3. Dacă prichindeii butonau de zor până să înceapă spectacolul, mamele au început după. Rupeau facebook-ul, instagramul și messengerul în două. Că te asta vii la teatru, chiar și de copii, să stai pe telefon. Stupid generation!

4. La începutul spectacolului se spune tare și clar că la finalul piesei, copiii, din motive de siguranță, nu au voie pe scenă lângă actori. Nici nu se terminase bine piesa că deja erau vreo 10 copii pe scenă ce-l îmbrățișau cu drag pe Fram, ursul polar.

5. Deși e curat în băi, instalațiile sanitare sunt vechi și asta se simte. După aspect, miros, funcționare. Nu sunt bani de săpun, șervețele, uscătoare sau odorizante de wc.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *