Când vine vorba de ţigani sunt rasist înrăit

index
Sunt rasist, recunosc, atunci cand e vorba ţigani. Îi dispreţuiesc, urăsc şi evit de fiecare dată. Şi ştiţi de ce? Pentru că îi văd zilnic, le văd puradeii murdari, mucioşi, puricoşi şi căcaţi pe ei, în parc, jucându-se lângă copiii mei. O să spuneţi că sunt deplasat, copiii sunt copii, indiferent dacă-s români ori ţigani, în cazul de faţă. Greşit! Copiii de ţigani, sunt ţigani, iar copiii de români, curaţi, educaţi, fără purici şi căcat în pantaloni sunt copii de români, copii cu care vreau să se împrietenească puştii mei. Discriminez, încă din faza de copii, pe ţigani. Da! Şi mă simt bine, că aşa trebuie. N-aş lega prietenii cu ţiganii niciodată. Asta încerc să îi învăţ şi pe copiii mei, pentru că dacă ei ar face-o ar avea de pierdut mai târziu. Sigur! Ţiganul e parşiv, hoţ, murdar, ordinar! Are în sânge aceste calităţi, genetica e de vină. Or fi şi excepţii, n-am întâlnit, nici nu aş vrea!

Am păţit-o când eram puştan. Stăteam la ocazie într-o seară de vară. Vroiam să ajung acasă. Lângă mine vine un ţigan, din acelaşi oraş cu mine, (nu-l cunoşteam) şi se bagă în vorbă. Politicos din fire, îi răspundeam de fiecare dată, la întrebări, ori intram cu el în discuţie. La un momentdat zice să mergem peste drum la un fast food să mâncăm, că nu contează că n-am bani destui (aşa i-m zis), el face cinste. Copchil prost şi naiv ce eram, am acceptat. După ce am mâncat, am plecat iar în staţie, la ocazie, când îmi spune: Trebuie să-mi dai 200 de mii! M-am panicat, el fiind mai înalt, mai mare şi i-am dat banii gândindu-mă că mi-ar putea face rău. Toţi banii mei de cheltuială pe săptămâna aceea. Concluzia: Ţiganul e parşiv!

Cu câteva săptămâni în urmă, Sebi, băiatul cel mare al meu, se juca prin parc cu un pui de ţigan, murdar vai de mama lui. În zadar îi spuneam să nu se mai joace cu el, Sebi nu asculta deloc. Îi explicam, că ţiganii îs răi , obraznici, murdari, au microbi. Da, sunt raris! Ştiu, recunosc şi îmi place aşa! Sebi nimic. Ţigănelul era prietenul lui. Până într-o zi, când, puradelul se urcă pe tobogan, se cacă pe el şi apoi scotea căcat cu mâna din pantaloni şi-l arunca pe tobogan. Atunci i-am zis lui Sebi: Te mai joci cu ţiganul? Mai este prietenul tău? Răspunsul copilului a fost categoric negativ, iar de atunci nici că s-a mai jucat cu puradelul căcăcios.

Azi, Andreea era în parc cu copiii. Eu eram la servici. Sebi împinge un copil ţigan, ce era în parc cu măsa şi cu bunicăsa. Hoaşca de ţigancă se ridică de pe banca pe care-şi odihnea hoitul şi înjurându-l şi blestemându-l pe Sebi se repezi asupra lui să-l lovească. Andreea, vigilentă din fire, sare ca arsă şi o face pe hoaşcă, nesimţită. Asta se repezi şi la Andreea să-i tragă una, dar nu izbuti, gura Andreei şi a celorlalte mămici din parc a pus ţigănimea pe fugă. Şi-au luat puradelul şi blestemând şi înjurând, au plecat. Deci, ţiganii sunt parşivi şi laşi! Au văzut că în parc îs numa mame tinere preocupate cu copiii lor şi au sărit la bătaie.
Mi-a părut rău că Andreea nu m-a chemat ( nu eram departe de parc), că ce înjurături şi blesteme le trăgeam eu răpănoaselor de ţigănci, sau mai rău ce şuturi în cur le dădeam de-mi atingeau copilul cu vreun deget nespălat de-al lor.

Deci, da, nu suport şi nici nu voi suporta vreodată ţiganii!

(Visited 846 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Când vine vorba de ţigani sunt rasist înrăit

 1. 3
  1

  Si eu urasc tiganii din tot sufletul. Pana si aia care par civilizati adica au bani si sunt integrati in societate au un caracter de tot rahatul. Toti care se trag din neam de ciori se poarta si vorbesc ca la usa cortului,nu respecta pe nimeni,se cred superiori,,nu le place apa si curatenia si chiar daca se spala au un miros specific si majoritatea fura. Ceea ce ma enerveaza si mai tare e ca multi tigani de astia integrati in societate nici nu ar recunoaste niciodata ca sunt tigani desi se vede pe ei si dupa comportamentul lor.

  0
  (Visited 846 times, 1 visits today)
 2. 2
  0

  Sunt rasist.Am sange de nazist nationalist in mine.Nu mi-e rusine ca sunt roman.Sunt mandru de culoarea pielii mele.Si mentionez ca sunt romanii pe care i-as omori,deoarece unii dintre noi ii apara pe tigani,iar eu nu ii pot numi romani.Le doresc moartea sincer.Impuscati,decapitati,arsi de vii,inecati.Mi-e scarba de ei,unii nu au ce manca sau sa lucreze si ei sunt plini de bani.Va rog eu romani,sculati-va impotriva lor pana nu e prea tarziu.Nu e loc de frica.Heil Hitleer

  0
  (Visited 846 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *