Când ce scrii și nu bate cu ce gândești, e nasol


Vali scrie un articol în care, concis, prezintă avantajele și dezavantajele traiului într-un oraș mic.
Concret, într-un oraș mic ai: locuri de parcare, mașini mai puține, aer mai curat, oameni mai puțini, km mai puțini în trafic, fericire și relaxare etc. Ca principale dezavantaje: bani mai puțini și locuri de muncă limitate.

Citiți tot articolul și veți vedea. Eu am citit și comentariile și am dat de cel mai prost:
Gabriel Ursan
20 Martie 2017 la ora 7:28 pm
Când ai chef, timp și inspirație poate bagi un articol la fel de bine documentat și despre opțiunile de case in Brașov sau pe lângă Brașov. Poate in vreo doi ani mai vine un moldovean in plus in zona aia 🙂

Comentariul are doar dislikeuri.
Ca moldovean, recunosc, m-a deranjat acest comentariu prost. Cu astfel de mentalități venite de la oameni tineri, nu evoluăm. Sigur dacă vine un moldovean în plus la Brașov, se schimbă ceva în bine, însă, dacă se instalează unul ca Ursan e grav.

Nu am auzit vreodată un moldovean care să zică, ce prost e Ursan, ce stupizi sunt oltenii și bănățenii. Numai la cei limitați mental, există aceste șicane puerile față de ceilalți locuitori ai României.

Ursan are mulți urmăritori pe rețelele de socializare. Nu-l cunosc, nu-l citesc și nu mă interesează un astfel de specimen humanoid.
Dar, specia dezgustată de moldoveni, are un blog, chiar și un articol care se intitulează: “Oare când toată populația de pe planeta Pământ va fi împreună?”
Nu e hilar și autorul imbecil?
Păi după capul tău ai vrea ca toți să fim împreună și să ne înțelegem, să trăim în armonie și bunăstare. Dar tot după capul tău, îi consideri inferiori pe moldoveni. Populație de pe aceeași planetă cu tine.

Tot tu zici, în penibilul articol , că: “Din punctul meu de vedere soluția este educația și implicarea noastră atâta vreme cât trăim pe această planetă.”

Păi aici e problema stimabile. Că nu ai educație! Altfel nu ai mai fi făcut comentariul de căcat de mai sus.
Cum dracu’ și de ce te urmăresc ceilalți mulți locuitori ai planetei tale, nu știu.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *