Aveți grijă ce și de la cine cumpărați online

Am eu un fix, că de la vânzători din Buzău și Vâlcea nu cumpăr online. Doar dacă îmi dau degeaba cu transport inclus și tot aș fi sceptic.
Am pățit-o și eu și câțiva prieteni și nu mai vreau.
Sună a discriminare, dar nu e, doar precauție suflătoare și-n iaurt.

De câteva zile, am mai adăugat pe lista neagră și vânzătorii unguri. Cei cu nume gen Szeplaki Ibolya și număr de telefon gen 0723425416.
Îi credeam serioși pe unguri, dar datoită acestei femei (am aflat sexul după ce am vorbit la telefon) nu mai am încredere. Știu, generalizez, dar asta e.

Am căutat să schimb pompa de benzină, și pentru că sunt un zgârcit imbecil, am preferat să iau una second de pe OLX.
Am fost asigurat că piesa e bună și am primit-o.
Am fost la service, mecanicul a montat-o și mașina făcea ca dracu. Tremura, tușea, se îneca și la urmă nu mai pornea. Nu știu dacă așa face dracul, dar bănuiesc că nu e departe.

Am luat una nouă și mașina merge foarte bine. Nu trebuia schimbată pompa, dar asta e altă poveste.
Am luat legătura cu unguroaica și a zis că ea nu primește nimic înapoi pentru că mecanicul meu a stricat-o. Ea a trimis-o bună.

Nu știu cum se zice în ungurește: dumnezeul mă-tii, să te văd cu acei bani pe piept, dar măcar i-am zis că e un om de doi lei și că îi fac reclamație la OPC și poliție.
Normal că nu am să-i fac, pentru că e probabil că la data când o să-mi recuperez prejudiciul de 341 lei, probabil ar valora cât un covrig, iar escrocii aceștia știu asta și continuă să dea țepe pe OLX și nu numai!
shit

(Visited 149 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *