Angajaţii din Penny sunt umiliţi în faţa clienţilor

penny market
Făceam aseară mici cumpărături în minunatul și renumitul pentru cea mai slabă diversitate de produse magazin Penny. Concentrat la ce scria pe listă, puneam produse în coș, când văd la intrarea în magazin un tânăr crăcănat și cu aripile desfăcute. Era un angajat polivalent de la Penny, un puștan care stă și în depozit, la casă, mai dă și cu mătura și strânge și cărucioarele de pe afară. Pentru că la Penny Market știe ce ne place (știe pe dracu) casierul e cu mâinile rănite și murdare pentru că tocmai descărcase un tir în spate.

Puștanul acesta, angajat la Penny stătea crăcit iar un agent de pază îl percheziționa. Pe la subrațe, printre picioare, prin față și prin spate de parcă lucra la un magazin de bijuterii din aur alb și nu la un amărât de cică supermarket cu marfă ieftină și de proastă calitate. Ce putea să fure, un parizer, o pâine, un borcan de muștar!?

Probabil este o procedură standard aplicată angajaților la ieșirea din tură, dar în văzul clienților??? Se uita lumea ca la circ, iar bietul tinerel bănuiesc că nu se simțea prea confortabil. Putea foarte bine fi controlat în spate, în magazie, unde era doar el cu gardianul.

Dar dacă e pus să muncească la ce este nevoie, pe un salar de 2 lei și cu un program extra full time, ce mai contează o umilință în plus. Pentru că Penny știe ce ne place: circul și umilința propriilor angajați în public.
Rușine bă!

(Visited 83 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *