Alessandra Stoicescu bate câmpii

stoicescu
Afirmă sus şi tare că Iohannnis a dobândit cea de-a doua casă, în 1997, în mod fraudulos. De parcă ar fi singurul. Dar, tot ea vine cu legi şi articole scoase la imprimantă, le flutură în faţa camerelor, citeşte din ele şi vrea ca lumea să o creadă că Iohannis e un infractor foarte periculos. Adică, pe scurt, omul avea o casă în proprietate din anul 1992, iar în 1997 stătea în chirie, în altă casă, pe care a vrut să o cumpere. Casa aparţinea statului român, guvernat în 1997 de ţărănişti, sub Victor Ciorbea şi Emil Constantinescu. Eram copil în perioada aceea, dar nu-mi aduc aminte de vorbe de laudă despre ea.
Bun, deci tu, Stat, ai o casă, în care mă primeşti pe mine, Iohannis, să stau cu chirie. Eu mă gândesc că mi-ar sta mai bine cu imobilul în proprietate şi îţi propun să mi-l vinzi. Tu statule, nu te opui, batem palma şi semnăm contractul. Eu dau banul, tu îi încasezi, hârţoagele îs semnate şi toată lumea e fericită.

Ok, dar peste ani se află că legea a fost încălcată. Minunata Alessandra a făcut măreaţa descoperire, iar eu, Iohannis sunt criticat că am făcut o ilegalitate, că sunt un infractor de primă clasă. Oare?

Adică tu statule, care faci legea şi o încalci, nu eşti vinovat? Doar eu cumpărătorul, care poate nu stăpânesc aşa de bine articolele legislative? Doar nu te-am silit. Dar stai, eu vreau să fiu preşedinte. Da, am înţeles.
Stoiceasca are dreptate, îs vinovat că am cumpărat ceva ce nu era de vânzare.

Şi cine-i vinovatul: cine cere sau cine dă?

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *